Weekend programma van logeerhuis De Ark

Vrijdag

Je kunt ‘s avonds mee eten of later komen. Als je mee wilt eten, ben je welkom tussen 16:00 en 17:30. Je start met het drinken van een kopje koffie en het uitpakken van je tas. Daarna ga je met elkaar koken onder begeleiding van een vrijwilliger. Om 17:30 ga je dan aan tafel.
Als je niet mee eet, kun je binnen komen tussen 18:30 en 20:00 uur. Er is een gezellig koffiemoment met de andere logees. Afhankelijk van de groep is er daarna nog ruimte om een spelletje te doen, filmpje te kijken enzovoorts.

Zaterdag

Als je wilt, kun je lekker uitslapen. Na het ontbijt kun je meegaan met boodschappen doen als je dat wilt. Je mag mee bepalen wat er op zaterdag en zondag gegeten gaat worden. Verder wordt er op zaterdag een uitstapje gemaakt of een activiteit op de Ark gedaan. Denk aan bowlen, zwemmen, een museum, knutselen, bloemschikken, bakken enzovoorts. En ‘s avonds is er ruimte voor een spelletje of een filmpje.

Zondag

Op zondagmorgen gaan degenen die kunnen, samen naar de kerk. Na de kerk drinken we koffie met elkaar. ‘s Middags hebben we een activiteit op de Ark of gaan we lekker buiten wandelen. Tussen 16:00 en 17:00 word je weer opgehaald.