Vacatures

Eddee SAMEN als werkgever

Eddee is een christelijke zorgonderneming en biedt hulp aan een brede groep cliënten. We werken kansgericht en houden van een frisse aanpak. De zorg staat of valt met de juiste medewerkers; daarom voeren we zorgvuldig werving en selectie uit en bieden gerichte coaching en sturing. Onze kernwaarden zijn daarbij leidend.

Vacatures bij Eddee SAMEN

We zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s.  
Ben je geïnteresseerd en herken jij je in onze kernwaarden (zie deze pagina)? Neem dan contact met ons op of verstuur op deze pagina een sollicitatie met het formulier rechts.
Hieronder vind je openstaande vacatures van Eddee SAMEN. Voor vacatures van Eddee Zorgverlening, klik hier.

Huidige vacatures

Teamleider (meewerkend) Eddee SAMEN, Hardinxveld Giessendam, 16 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele meewerkend teamleider voor Logeerhuis de Ark in Hardinxveld-Giessendam. Als meewerkend teamleider geef je leiding aan het team van logeerbegeleiders. De logeermomenten zijn in het weekend en in de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor je cliënten en de verdere ontwikkeling daarvan. Logeerhuis de Ark heeft als doel om onze logees een gezellige tijd te geven. Zodat ze graag een volgende keer weer komen. 

Logeerbegeleider Eddee Samen, Hardinxveld Giessendam, 4-14 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele begeleider voor Logeerhuis de Ark in Hardinxveld-Giessendam. Je begeleidt en verzorgt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking tijdens de logeermomenten in de weekenden en in de schoolvakanties. Logeerhuis de Ark heeft als doel om onze logees een gezellige tijd te geven. Zodat ze graag een volgende keer weer komen.