Vragen en toelichtingen

Klik op een vraag voor een antwoord. Staat uw antwoord er nog niet bij? We horen het graag!

Ik help al mee, ik ben een vrijwilliger bij De Ark of Philadelphia

Bent u reeds vrijwilliger via Stichting de Ark of Philadelphia? Voor u verandert er niets of weinig. In 2015 gaat Eddee Zorgverlening samen met Stichting de Ark op zoek naar een effectieve manier om de samenwerking te intensiveren. Gezamenlijk bieden we zorg vanuit een christelijke levensvisie voor alle naasten.

Ik wil meehelpen als vrijwilliger

Ben je geïnteresseerd in een betekenisvolle bijdrage als vrijwilliger? We verwijzen je graag naar de website van Stichting de Ark. Afhankelijk van beschikbaarheid en competenties kun je worden ingezet ter ondersteuning rondom of tijdens het logeerweekend. Meer informatie over vrijwilliger worden vindt u op de website van Stichting de Ark www.stichtingdeark.nl

Ik wil werken als zorgverlener

Eddee Zorgverlening gaat op zoek naar een aantal extra medewerkers met expertise en kennis van de doelgroep VG / MCG. We zoeken gemotiveerde begeleiders (FWG 35 cao VG) voor de logeerweekenden en het dagelijks leven van onze klanten. De vacatures zijn vanaf 26 november duidelijk uitgewerkt evenals een tijdsplanning. Ben je van plan te solliciteren dan vragen we je te wachten tot de vacatures online staan.

Opgeven logeerhuis de Ark (Hardinxveld - Giessendam) 2015

Met ingang van 2015 starten we met de logeerweekenden in het logeerhuis van Stichting de Ark. U kunt zich via onderstaande contactformulier direct aanmelden voor logeren. Vermeld duidelijk uw naam en contactgegevens. U kunt ook een email sturen naar info@eddee.nl.

Gebruikt u liever de post? Download dan het inschrijfformulier en stuur deze op naar Eddee Zorgverlening, Spuiboulevard 348, 3311 GR Dordrecht.